Startdag + Inschrijvingen 2019-2020

Het is weer zover, het nieuwe Chiro jaar gaat bijna van start!
We verwelkomen jullie daarom graag op onze startdag die door gaat op zondag 22 september. De kinderen worden verwacht om 9 uur en ze moeten nog niet ontbeten hebben. Wel moeten ze een lunchpakket meenemen voor in de middag, soep wordt door ons ook voorzien. Gezien de weergoden ons goed gezind zullen zijn, gaan we enkele waterspelletjes spelen; gelieve dan ook een handdoek mee te geven met je kinderen. De startdag gaat door aan onze lokalen aan het kaatsplein in Tollembeek. De ouders zijn welkom om 16:30 uur voor een afsluitmoment en een drankje, gevolgd door een infomoment om 17 uur. Van 17u tot 17u30 voorzien we ook een moment om de verloren voorwerpen van het bivak te komen bekijken. Mocht je iets kwijtgeraakt zijn tijdens het bivak dan is de kans groot dat je dat hier wel terug vindt :-).

De ledenstop die we reeds enkele jaren geleden hebben ingevoerd, blijft echter van kracht. Lees er alles over op https://www.chiroalbatros.be/chironieuws/inschrijvingen-ledenstop-werkjaar-2019-2020
Inschrijven kan vanaf nu tot en met 21 oktober 2019 via deze link: https://www.chiroalbatros.be/inschrijven.

Onze eigen chiro-pulls en T-shirts kun je ook opnieuw bestellen tot 21 oktober 2019 via https://www.chiroalbatros.be/praktisch/chirokledij.

We hopen dat we binnenkort opnieuw veel blije gezichten mogen verwachten; wij zitten alvast te popelen om er opnieuw in te vliegen!

Leiding en Vb’s.