Corona Virus: Annulatie Lentebivak + Chirozondagen in Maart

Beste ouders en leden,

 

Na overleg met onze burgemeester, medische instanties en Chirojeugd Vlaanderen hebben wij met pijn in het hart moeten beslissen om ons geplande lentebivak van 04 april tem 8 april te annuleren.

Deze namiddag heeft ook de “Ambrassade”, de ondersteuner van het jeugdwerk in Vlaanderen, in overleg met Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle, alle jeugdorganisaties- en bewegingen uitdrukkelijk gevraagd om alle activiteiten en evenementen te annuleren tot het einde van deze maand.

Gezien wij uiteraard het beleidsadvies wensen te volgen, was er voor ons geen andere mogelijkheid om deze moeilijke beslissing te moeten nemen. Zelfs indien we begin april groen licht zouden krijgen om het lentebivak toch te laten doorgaan, krijgen wij dit op zo’n korte tijd logistiek onmogelijk voor mekaar.

 

Praktisch

  • Alle geplande zondagse ledenactiviteiten worden geannuleerd (voorlopig tot en met 31 maart)
  • Geen nood! Komende zondag bezorgen we iedereen wel de bestelde ontbijten. Wij nemen hier uiteraard wel de gepaste maatregelen om dit in de meest optimale hygiënische omstandigheden te laten verlopen (meer info volgt)
  • Lentebivak wordt geannuleerd
  • Leden die het lentebivak reeds betaald hebben, krijgen dit volledig teruggestort (geef ons wel even de tijd om dit in orde te brengen aub :-))

 

Wij volgen de situatie nauw op de voet en houden jullie op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.

 

We begrijpen dat dit niet de meest ideale situatie is, maar wij kunnen helaas niet anders dan het beleidsadvies te volgen en willen dan ook onnodige risico’s vermijden.

 

Mochten jullie vragen hebben of meer info hieromtrent wensen, contacteer dan gerust de groepsleiding en de VB’s via info@chiroalbatros.be.

 

De leidingsploeg en VB’s