Chiro Albatros viert haar 40e verjaardag! 

🎉 Chiro Albatros viert haar 40e verjaardag! 🎉

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Chiro Albatros haar 40-jarig bestaan viert met een bruisend weekend vol activiteiten! 🥳

Vrijdag 29 september:
Openluchtfuif: Nacht van de Albatros🎉
We trekken ons weekend op gang met een openluchtfuif aan onze lokalen.
Tickets: 🎫
€5 VVK (https://shop.stamhoofd.be/40-1-jaar-chiro-albatros-openluchtfuif/)
€7 ADK
Line-up:
– 21u: Mars
– 22u30: Barak Fêture
– 00u: Rover
– 1u30: Carré confituur B2B Albatros Soundsystem

Zaterdag 30 september:

Op zaterdag organiseren we een groot openluchtcafé met tal van randactiviteiten, voor iedereen wat wils! De activiteiten starten om 8u ’s ochtends en zullen duren tot 2u ‘s nachts.

8u: start wandeling en mountainbiketocht

We starten de dag sportief met een wandeling en mountainbike tocht. Inschrijven voor beide tochten kan via volgende link: https://shop.stamhoofd.be/mountainbike-tocht-40-1-jaar/ . U kan zich ook op het moment zelf nog inschrijven aan onze lokalen. De prijs voor de wandeling en MTB-tocht bedragen beide €5. In deze prijs zitten een gratis consumptie ter waarde van €2 bij café Felix (onze hoofdstop) en een bevoorraadingsstop.

10u30: opening doorlopend openluchtcafé
Onze bar is gedurende de hele dag open om jullie te voorzien van lekkere drankjes. Kom dus genieten van ons lekker aanbod van streekbieren, cocktails …

12u30: BBQ-time
Onze fantastische kookploeg voorziet ‘s middags een lekkere BBQ. Voor deze BBQ kunt u kiezen tussen 2 of 3 stukken vlees of veggie en een heerlijk pasta/patat/groenten buffet. Er is ook een kinderbarbecue voorzien, deze bestaat uit 2 stukken vlees en is bedoeld voor kinderen tot 12jaar. Inschrijven kan via volgende link: https://shop.stamhoofd.be/bbq-bezoekdag-chiro-albatros-tollembeek-chiro-albatros-tollembeek/ . Inschrijven op het moment zelf is, omwillen van organisatorische redenen, niet mogelijk. In de namiddag voorzien we tal van randactiviteiten om er een gezellige Albatros namiddag van te maken, kortom animatie voor jong en oud!

17u30: Optredens & Foodtrucks
We sluiten de dag af met enkele optredens van een paar bands en hebben nog een verrassing in petto om onze 40-jaar viering af te sluiten! Eveneens zullen er enkele foodtrucks zijn om jullie te voorzien van iets lekkers. Hou het event in de gaten om de line-up voor zaterdag te weten te komen!

Chiro Albatros kijkt er enorm naar uit om samen met jou ons 40-jarig bestaan te vieren.
More info soon!!

Tot binnenkort!

Leiding & Vb’s
Chiro Albatros Tollembeek