Zomerbivak 2020 – Infobrochure

Sinds afgelopen vrijdag bekend werd dat de zomerkampen kunnen doorgaan, hebben wij natuurlijk niet stilgezeten.
(Toegegeven, we hadden stiekem al enkele scenario’s voorbereid.)
Uit de peiling die we vrijdagavond lanceerden onder de ouders is gebleken dat 87% van de ouders hun kinderen op zomerbivak wil laten gaan als dat in veilige omstandigheden kan gebeuren. Bedankt voor het vertrouwen en de massale respons!
We hebben de ganse week druk overlegd en gewerkt om jullie zo snel mogelijk een beeld te kunnen geven hoe ons bivak er dit jaar zal uitzien. Het zal anders zijn dan voorheen, maar daarom zeker niet minder leuk!
Hieronder vinden jullie alvast de infobrochure die wij hebben samengesteld waarin duidelijk uitgelegd staat hoe we dit deze zomer zullen aanpakken. We hebben harde keuzes moeten maken, maar door het bivak bijvoorbeeld op te splitsen in 2 opeenvolgende bivakken hebben we er wel voor gezorgd dat iedereen mee op bivak kan dit jaar.
Bekijk, download of print snel de infobrochure en lees alles zeker goed door. Mochten jullie vragen en/of bezorgdheden hebben, neem dan gerust even contact op met de Volwassen Begeleiding:
* Bart: bvh@chiroalbatros.be – 0473 62 72 43
* Sandra: sandra@chiroalbatros.be – 0474 84 15 74)

Het ‘normale bivakboekje’ volgt binnen enkele dagen; op dat moment gaan ook de inschrijvingen open. Hou dan ook zeker deze pagina in de gaten.

We zijn alvast benieuwd naar jullie reakties!

Tot binnenkort,

De leidingsploeg & VB’s