Zomerbivak & COVID-19: Peiling

Beste ouders,

De beslissing is gevallen: we mogen op kamp!
Maar zoals jullie zelf waarschijnlijk al gehoord hebben, zal dat met de nodige voorzorgsmaatregelen en richtlijnen zijn.
Gezien wij meestal met een 200-tal personen op zomerbivak gaan, zal het voor ons geen eenvoudige taak zijn om dit volgens de strikt opgelegde maatregelen te kunnen organiseren en hiervoor hebben we jullie hulp nodig!

Elke ouder heeft via e-mail een link ontvangen naar een online-peiling die wij hebben opgesteld om te polsen of jullie gezien de huidige Covid-19 situatie van plan zijn om jullie kinderen te laten deelnemen aan het zomerbivak. De resultaten van deze peiling zijn voor ons uitermate belangrijk om dit bivak op een correcte en verantwoorde manier te laten doorgaan, vandaar dat we erop rekenen dat jullie deze peiling waarheidsgetrouw en zo snel mogelijk zullen invullen.
Dit kost maar een minuutje van jullie tijd, maar voor ons is dit zeer waardevolle informatie; Hoe meer mensen deze peiling waarheidsgetrouw invullen, des te beter kunnen wij ons organiseren en de correcte beslissingen nemen inzake het zomerbivak.
Twijfel dus niet en vul de peiling snel in via de link die jullie hebben ontvangen in jullie mailbox!.

Van zodra we meer concrete informatie hebben in welke vorm we ons zomerbivak zullen kunnen laten doorgaan, laten we dit onmiddellijk weten via onze Facebook-pagina en onze website.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

De leidingsploeg & VB’s

 

PS: de peiling zal online staan tot woensdagmiddag 27/05/2020 om 12u; wacht dus niet te lang om deze in te vullen 😊